Skip to main content

Ons team

In Wijnhuis Groesbeek kunt u verschillende gezichten tegenkomen. Er is een nauwe samenwerking met het Nederlands Wijnbouwcentrum, waar onze winkel gevestigd is. De lijntjes zijn kort en we helpen elkaar. We stellen in dit kader dan ook graag een aantal mensen aan u voor. Naast ons vaste team bieden wij werkgelegenheid aan mensen waarvoor werken niet vanzelfsprekend is.

Sheila Evers

Commercieel Manager Nederlands Wijnbouwcentrum

Sinds 1 mei 2019 ben ik werkzaam bij het Nederlands Wijnbouwcentrum als Commercieel Manager.
Ik mag ons Wijnbouwcentrum, gelegen in een prachtige wijngaard omgeving, vertegenwoordigen voor het organiseren van evenementen in alle soorten en maten. Mijn werkplek ademt WIJN; Groesbeekse wijnen worden in onze wijnkelder gemaakt, onze gasten genieten van het terras aan de wijngaard en we begeleiden assistent medewerkers in een leer-werktraject, een leukere werkomgeving kan ik me niet wensen!

Sheila maakt graag een voorstel op maat voor uw evenement op onze prachtige wijngaardlocatie.

Rob Janssen

Rob Janssen

Winkel Medewerker

Sinds maart 2021 ben ik in dienst als winkelmedewerker. Na vele jaren werkzaam te zijn in de wijn wil je als vinoloog meer. Wat is er dan mooier om letterlijk en figuurlijk met je enkels in de wijngaard te staan en is het Nederlands Wijnbouwcentrum dan ook the place to be!
Als geboren en getogen Groesbeker vind ik het sociale aspect ook heel belangrijk zowel met collega’s als medewerkers en natuurlijk de gasten, leuk om ook tijd te nemen voor een praatje en ze veel te vertellen over wijn.

Rob kom je hoofdzakelijk tegen in de winkel en natuurlijk als de kans zich voordoet, op het terras om daar mensen te enthousiasmeren over wijn.