Skip to main content

De mooiste zomerwijnen komen uit Portugal: vinho verde!

Vinho Verde betekent ‘groene wijn’ dit heeft niets met de kleur te maken, maar met de leeftijd en de frisheid. Het is een jonge wijn die barst van het fruit. Daarnaast krijgt deze een 2e gisting wat zorgt voor een klein aangenaam koolzuurbelletje en …… Nog meer frisheid!

Quinta St Cristina, Vinho Verde Branco, Grande Escolha, Portugal, 2022

Gemaakt van de druivenrassen Arinto, Azal, Loureiro en Trajadura. Een verfrissende smaak die perfect is voor elke gelegenheid. Met een lichte tinteling en verfrissende smaken van citrusvruchten, perzik en ananas is deze wijn een uitstekend gezel op het terras, maar ook bij zeevruchten en schaal- en schelpdieren.

Van € 7,99 NU SLECHTS: € 6,99

De Ultieme Vakantiebestemmingen!

Een heerlijke vakantie, lekker reizen naar een geweldige bestemming. En waar we het meest van genieten zijn de lokale gerechten en natuurlijk de lokale wijnen! Gaat u met ons mee?

Côte d’Azur: MɐD Rosé, Méditerranéé, Provence Frankrijk, 2023

Een schitterende zalmkleurige rosé met finesse en subtiliteit. Aroma’s van kleine rode vruchten, aardbeien, frambozen en kersen met overwegend passievrucht. Droog, elegant, zeer verfijnd en uitnodigend in smaak. Bij salade niçoise of bouillabaisse.

Van € 9,99 NU SLECHTS: € 7,99

Van onder de spaanse zon!

Bodegas LAN, Crianza Rioja, Spanje, 2020

12 maanden rijping op Frans en Amerikaans eiken. Bosaardbeitjes, tabak, vlezige bessen, rijpe pruimen en gekonfijte kersen. Wat vanilletonen en toast. Zowel bij lam, kalf en kipgerechten.

Van € 10,99 NU SLECHTS: € 8,99