Webshop

Wijnhuis Groesbeek is gevestigd in het Nederlands Wijnbouwcentrum, een uitgebreid aanbod aan Nederlandse wijnen kan dus niet ontbreken! In deze webshop vindt u het assortiment aan Nederlandse wijnen dat wij voor u hebben samengesteld.

Wilt u een doosje van ons assortiment of onze buitenlandse wijnen bestellen, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan telefonisch via 024 – 711 10 80 of in een mail naar info@wijnhuisgroesbeek.nl.

Langskomen in de winkel kan natuurlijk altijd!

 Nederlandse wijnen

Wijnhoeve de Colonjes (Gelderland)

Wijnhoeve de Colonjes is een biologische wijngaard  en één van de toonaangevende producenten van Nederlandse wijnen.  De wijngaarden zijn gelegen op de mooie zuidhellingen van het wijndorp Groesbeek.  Op 13 hectare lössbodem, verdeeld over  de Colonjes (1,5 ha), de Knapheideweg (3,5 ha) en ’t Hof (8 ha) zijn tien verschillende nieuwe druivenrassen aangeplant, waarvan witte wijn, rosé, mousserende wijnen  en rode wijn in eigen beheer wordt  gemaakt.  Deze wijnen zijn als gevolg van de bodemgesteldheid vol van smaak en mineraalrijk!

Holdeurn (Gelderland)

Sinds 2006 heeft vakantie en landbouwboerderij de Holdeurn tevens 2000 wijnstokken aangeplant in de heuvels van Berg en Dal. Hierin vinden we vandaag de dag Cabernet Blanc en Pinotin.

Wijngaard de Plack (Gelderland)

Wijngaard de Plack is een gemengd bedrijf, waarvan de landerijen al sinds 1854 in de familie zijn. In 2006 plantten zij hun eerste druivenstokken. Inmiddels beslaat de wijngaard1,5 hectare, beplant met Regent, Cabernet Colonjes, Cabernet Noir, Cabernet Blanc en Johanniter.

Wijngaard Klein Amerika (Gelderland)

Op het landgoed van de familie Beijer werden in 2006 de eerste wijnstokken aangeplant. Inmiddels is de wijngaard van Klein Amerika uitgegroeid tot 4000 stokken Regent Cabernet Colonjes en Cabernet Blanc.

Wijngaard van Ditshuizen (Gelderland)

Al meer dan 40 jaar verbouwt familie van Ditshuizen biologische groenten en fruit. Sinds 2005 verbouwen zij ook druiven. In de wijngaard staan Johanitter, Souvignier Gris, Cabernet Blanc, Pinotin en Cabertin aangeplant. Waar zij 100% biologische wijn van maken.

Wijngaard de Daalgaard (Noord Brabant)

Dit is één van de oudere wijngaarden in Nederland. De wijngaard is 1 ha groot en is aangelegd in 1991. Men verbouwd voornamelijk klassieke witte druivenrassen als Riesling en Gewürztraminer, alsmede enkele hybride soorten zoals Bacchus, Schönburger en Johanniter. De vinificatie vindt volledig in eigen beheer plaats volgens moderne wijnbouwtechnieken.