Ons team

In Wijnhuis Groesbeek kunt u verschillende gezichten tegenkomen. Er is een nauwe samenwerking met het Nederlands Wijnbouwcentrum, waar onze winkel gevestigd is. De lijntjes zijn kort en we helpen elkaar. We stellen in dit kader dan ook graag een aantal mensen aan u voor. Naast ons vaste team bieden wij werkgelegenheid aan mensen waarvoor werken niet vanzelfsprekend is.

Sheila Evers

Commercieel Manager Nederlands Wijnbouwcentrum

Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij het Nederlands Wijnbouwcentrum als Commercieel Manager. Ik heb tot 1 mei jl. bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek gewerkt en ik ben blij om in deze mooie regio te blijven werken! Onze prachtige wijngaard omgeving is een uitgelezen plek voor alles op het gebied van wijn en wijnbeleving! Het centrum combineert een horeca gelegenheid, een wijnmakerij en een wijnwinkel. En de mooie ligging maakt dat het uitermate geschikt is voor bedrijfs- of familie feesten. Een belangrijke doelstelling van ons is dat we ruimte bieden voor mensen die wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen. Kom eens langs voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak op ons terras aan de wijngaard. Of voor een rondleiding met proeverij van Groesbeekse wijnen en een Groesbeekse kaas&worst plank erbij, dat is genieten! In onze wijnwinkel kunt u ook terecht voor een uitgebreid internationaal assortiment wijnen.

U vindt Sheila in de winkel, en kunt haar tegenkomen tijdens proeverijen, rondleidingen en cursussen in het Nederlands Wijnbouwcentrum.

Marieke Schouten

Arbeidscoach

Als arbeidscoach binnen het Nederlands Wijnbouwcentrum ben ik verantwoordelijk voor de leer-werkplekken van mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Ik vind het belangrijk om onze medewerkers te benaderen met een open vizier. Mijn uitgangspunt is dat iedereen middels werk kan ontdekken, wat zijn of haar mogelijkheden zijn. Hierdoor kan de stap richting (regulier) werk met meer vertrouwen worden gemaakt.

Plezier, sociaal verbinden, zelfontwikkeling en een mooi en eerlijk product als wijn zijn voor mij de ingrediënten, die het werken bij het Nederlands Wijnbouwcentrum zo waardevol maken.

Marieke is dus vooral verantwoordelijk voor onze werknemers, wie past waar, wie doet wat, wie heeft wat nodig? In deze rol kunt u haar dan ook in het gehele centrum tegenkomen en benaderen.

Simone Das

Winkel Manager

Binnen het Nederlands Wijnbouwcentrum ben ik sinds 1 juni 2019 verantwoordelijk voor dé wijnwinkel van de gemeente Berg en Dal, Wijnhuis Groesbeek.

De winkel heeft een prachtig uitzicht op de wijngaarden van Wijnhoeve de Colonjes en vanaf het eerste moment dat ik hier binnenliep, werd ik gegrepen door de sfeer, de omgeving en de mensen. De sociale missie van het Wijnbouwcentrum komt in mijn werkzaamheden naar voren en de passie voor wijn is overal voelbaar.

In onze winkel hebben we een leuke collectie aan Nederlandse wijnen en dan met name wijnen uit Groesbeek. Daarnaast hebben we ook een collectie mooie wijnen uit de hele wereld.

Mijn carrière ben ik begonnen als restaurantkok en had al snel een gevoel bij het combineren van wijn en spijs. Daar ben ik me steeds meer in gaan verdiepen en deze passie voor wijn en gastronomisch inzicht komen in de winkel tot uiting.

Simone is hoofdverantwoordelijke voor de winkel en geeft wijn- en spijs advies voor elke gelegenheid.