Ons team

In Wijnhuis Groesbeek kunt u verschillende gezichten tegenkomen. Er is een nauwe samenwerking met het Nederlands Wijnbouwcentrum, waar onze winkel gevestigd is. De lijntjes zijn kort en we helpen elkaar. We stellen in dit kader dan ook graag een aantal mensen aan u voor. Naast ons vaste team bieden wij werkgelegenheid aan mensen waarvoor werken niet vanzelfsprekend is.

Sheila Evers

Commercieel Manager Nederlands Wijnbouwcentrum

Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij het Nederlands Wijnbouwcentrum als Commercieel Manager. Ik heb tot 1 mei jl. bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek gewerkt en ik ben blij om in deze mooie regio te blijven werken! Onze prachtige wijngaard omgeving is een uitgelezen plek voor alles op het gebied van wijn en wijnbeleving! Het centrum combineert een horeca gelegenheid, een wijnmakerij en een wijnwinkel. En de mooie ligging maakt dat het uitermate geschikt is voor bedrijfs- of familie feesten. Een belangrijke doelstelling van ons is dat we ruimte bieden voor mensen die wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen. Kom eens langs voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak op ons terras aan de wijngaard. Of voor een rondleiding met proeverij van Groesbeekse wijnen en een Groesbeekse kaas&worst plank erbij, dat is genieten! In onze wijnwinkel kunt u ook terecht voor een uitgebreid internationaal assortiment wijnen.

U vindt Sheila in de winkel, en kunt haar tegenkomen tijdens proeverijen, rondleidingen en cursussen in het Nederlands Wijnbouwcentrum.

Marieke Schouten

Arbeidscoach

Als arbeidscoach binnen het Nederlands Wijnbouwcentrum ben ik verantwoordelijk voor de leer-werkplekken van mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Ik vind het belangrijk om onze medewerkers te benaderen met een open vizier. Mijn uitgangspunt is dat iedereen middels werk kan ontdekken, wat zijn of haar mogelijkheden zijn. Hierdoor kan de stap richting (regulier) werk met meer vertrouwen worden gemaakt.

Plezier, sociaal verbinden, zelfontwikkeling en een mooi en eerlijk product als wijn zijn voor mij de ingrediënten, die het werken bij het Nederlands Wijnbouwcentrum zo waardevol maken.

Marieke is dus vooral verantwoordelijk voor onze werknemers, wie past waar, wie doet wat, wie heeft wat nodig? In deze rol kunt u haar dan ook in het gehele centrum tegenkomen en benaderen.

Pien van Gaalen

Multifunctioneel

Al geruime tijd ben ik als vrijwilliger betrokken bij Wijnhoeve de Colonjes. Van planning, tot druiven plukken en snoeien. Ik help waar nodig. Sinds kort werk ik ook twee vaste dagen in het Nederlands Wijnbouwcentrum, waar ik administratieve taken verricht en de vrijwilligers coördineer. Daarnaast zijn er natuurlijk regelmatig extra handen nodig bij de ontvangst van gasten en proeverijen, dan spring ik uiteraard ook bij. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in deze inspirerende omgeving, het contact met de mensen en de kans om steeds weer iets nieuws te leren.

Wanneer u op maandag of donderdag bij ons binnenkomt is Pien de eerste die u ziet. Ze weet de weg, heeft altijd een vriendelijk woord over en kan u verder helpen. Daarnaast kunt u Pien tijdens al onze activiteiten en op verschillende momenten tegenkomen. Pien is van alle markten thuis!