Ons team

In Wijnhuis Groesbeek kunt u verschillende gezichten tegenkomen. Er is een nauwe samenwerking met het Nederlands Wijnbouwcentrum, waar onze winkel gevestigd is. De lijntjes zijn kort en we helpen elkaar. We stellen in dit kader dan ook graag een aantal mensen aan u voor. Naast ons vaste team bieden wij werkgelegenheid aan mensen waarvoor werken niet vanzelfsprekend is.

Lara Güppertz

Bedrijfsleider Wijnhuis Groesbeek

Ik ben eerlijk, recht door zee en een harde werker, met een oeverloos enthousiasme voor mijn vak. Ik ga voor kwaliteit, goede en lekkere wijnen, mooie producten en gastvrijheid. Een persoonlijke aanpak, afgestemd op wat u wilt, vind ik erg belangrijk. Tijdens verschillende (bij)banen in de horeca ontdekte en ontwikkelde ik mijn passie voor wijn. Sinds 2014 ben ik Vinoloog en fulltime bezig met deze passie, onder andere in mijn bedrijf Vinifèr. Ik ben heel blij dat ik dit vanaf september jongstleden mag combineren met deze functie bij Wijnhuis Groesbeek en het Nederlands Wijnbouwcentrum.

U vindt Lara op haar post in de winkel, en kunt haar tegenkomen tijdens proeverijen, rondleidingen en cursussen in het Nederlands Wijnbouwcentrum.

Marieke Schouten

Arbeidscoach

Als arbeidscoach binnen het Nederlands Wijnbouwcentrum ben ik verantwoordelijk voor de leer-werkplekken van mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Ik vind het belangrijk om onze medewerkers te benaderen met een open vizier. Mijn uitgangspunt is dat iedereen middels werk kan ontdekken, wat zijn of haar mogelijkheden zijn. Hierdoor kan de stap richting (regulier) werk met meer vertrouwen worden gemaakt.

Plezier, sociaal verbinden, zelfontwikkeling en een mooi en eerlijk product als wijn zijn voor mij de ingrediënten, die het werken bij het Nederlands Wijnbouwcentrum zo waardevol maken.

Marieke is dus vooral verantwoordelijk voor onze werknemers, wie past waar, wie doet wat, wie heeft wat nodig? In deze rol kunt u haar dan ook in het gehele centrum tegenkomen en benaderen.

Pien van Gaalen

Multifunctioneel

Al geruime tijd ben ik als vrijwilliger betrokken bij Wijnhoeve de Colonjes. Van planning, tot druiven plukken en snoeien. Ik help waar nodig. Sinds kort werk ik ook twee vaste dagen in het Nederlands Wijnbouwcentrum, waar ik administratieve taken verricht en de vrijwilligers coördineer. Daarnaast zijn er natuurlijk regelmatig extra handen nodig bij de ontvangst van gasten en proeverijen, dan spring ik uiteraard ook bij. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in deze inspirerende omgeving, het contact met de mensen en de kans om steeds weer iets nieuws te leren.

Wanneer u op maandag of donderdag bij ons binnenkomt is Pien de eerste die u ziet. Ze weet de weg, heeft altijd een vriendelijk woord over en kan u verder helpen. Daarnaast kunt u Pien tijdens al onze activiteiten en op verschillende momenten tegenkomen. Pien is van alle markten thuis!