Ons team

In Wijnhuis Groesbeek kunt u verschillende gezichten tegenkomen. Er is een nauwe samenwerking met het Nederlands Wijnbouwcentrum, waar onze winkel gevestigd is. De lijntjes zijn kort en we helpen elkaar. We stellen in dit kader dan ook graag een aantal mensen aan u voor. Naast ons vaste team bieden wij werkgelegenheid aan mensen waarvoor werken niet vanzelfsprekend is.

Sheila Evers

Commercieel Manager Nederlands Wijnbouwcentrum

Sinds 1 mei 2019 ben ik werkzaam bij het Nederlands Wijnbouwcentrum als Commercieel Manager.
Ik mag ons Wijnbouwcentrum, gelegen in een prachtige wijngaard omgeving, vertegenwoordigen voor het organiseren van evenementen in alle soorten en maten. Mijn werkplek ademt WIJN; Groesbeekse wijnen worden in onze wijnkelder gemaakt, onze gasten genieten van het terras aan de wijngaard en we begeleiden assistent medewerkers in een leer-werktraject, een leukere werkomgeving kan ik me niet wensen!

Sheila maakt graag een voorstel op maat voor uw evenement op onze prachtige wijngaardlocatie.

Iris Claus

Horeca Manager Nederlands Wijnbouwcentrum

In april 2021 ben ik begonnen als horecamanager bij het Nederlands Wijnbouwcentrum. Het is een erg dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.
Wat het Nederlands Wijnbouwcentrum mijns inziens uniek maakt is de oprechte interesse en aandacht voor zowel de klanten, gasten als assistent medewerkers.

Om daar dan vervolgens samen met het team op in te spelen en de mensen weten te verrassen, is iets waar ik voldoening uit haal binnen mijn werk.

Neeltje Derks

Horeca Manager Nederlands Wijnbouwcentrum

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam als horeca manager. Het mooie aan het Nederlands Wijnbouwcentrum vind ik de totale wijnbeleving. Zitten in de wijngaard waar je de druiven ziet groeien, rondlopen in de kelder waar de wijn gemaakt wordt. Het meemaken van de seizoenen en bijbehorende ontwikkelingen. Je staat hier echt midden in de wijn, een prachtig natuurlijk product.
Daarnaast vind ik de sociale doelstelling prachtig. In plaats van focussen op het probleem dat iemand heeft, hebben wij de luxe om te focussen op talenten en daar een project op maat bij bedenken. Het begeleiden van personeel en ze wegwijs maken in de wondere wereld van de wijn, is een erg leuk aspect van mijn functie.

U komt Neeltje op diverse plekken tegen in het Wijnbouwcentrum: als gastvrouw op het terras, bij een rondleiding en proeverij en in de wijnwinkel. Ook is ze docent voor de internationale wijnopleiding WSET niveau 1 en 2.

Rob Janssen

Winkel Medewerker

Sinds maart ben ik in dienst als winkelmedewerker. Na vele jaren werkzaam te zijn in de wijn wil je als vinoloog meer. Wat is er dan mooier om letterlijk en figuurlijk met je enkels in de wijngaard te staan en is het Nederlands Wijnbouwcentrum dan ook the place to be!
Als geboren en getogen Groesbeker vind ik het sociale aspect ook heel belangrijk zowel met collega’s als medewerkers en natuurlijk de gasten, leuk om ook tijd te nemen voor een praatje en ze veel te vertellen over wijn.

Rob kom je hoofdzakelijk tegen in de winkel en natuurlijk als de kans zich voordoet, op het terras om daar mensen te enthousiasmeren over wijn.